OMBRE POWDER & OMBRE COMBO BROWS

BASIS OPLEIDING | 2 MANUELE TECHNIEKEN

Master Akira Nitsche

3 + 1 DAYS

max. 4 Studenten

j

incl. Luxe Starterskit

FAQ

5

€ 2.950,00 excl. BTW

OMBRE POWDER & OMBRE COMBO BROWS
BASIS OPLEIDING PERMANENT MAKEUP
2 MANUELE TECHNIEKEN

Ombre Powder Brows  
Ombre Combo : [Microblading] Hairstrokes + Powder Effect 

THE TRAINING

 

De microblading behandeling van wenkbrauwen is hot and here to stay…..Het woord ”Microblading” staat in de top 5 van meest gegoogelde en ge-hashtagde woorden en is momenteel de meest populaire (en rendabele) behandelingen in de wereld van beauty!

 

Tegenwoordig zijn er echter veel verschillende technieken, elke met andere effecten en resultaten.

 

De Microblading hairstroke techniek was tot voor kort de no.1 behandeling. Een revolutionaire techniek in de wereld van semipermanente make-up die ongekend natuurlijk resultaten liet zien! Maar doordat het een uiterst delicate techniek is, die een ‘opengewerkt’ effect geeft (dus we kleuren niet de volledige huid) vinden veel cliënten het resultaat té naturel. Daarbij zien we ook, dat vooral op vettere huidtypen, of grove poriestructuren de techniek na genezing van de huid niet de resultaten geeft die we graag zouden zien.

 

Dit zorgde ervoor dat de microblading Ombre/Powder Techniek nu een grote inhaalslag aan het maken is! Deze techniek geeft meer accent en kan de (nieuwe) wenkbrauwvorm net mooier en strakker aflijnen. Daarbij geeft deze techniek supermooie resultaten na genezing op élke huid!

 

Maar de perfectionist & pionier in Akira, wilde graag een techniek creëren die het beste van 2 werelden wist te combineren. De perfecte middenweg tussen “naturel” en “make-up”. Met de combo techniek kunnen we voor elke huid prachtige resultaten behalen, zelfs bij klanten die weinig tot geen eigen haartjes hebben!! Het mag duidelijk zijn dat de Ombre Combo™ techniek momenteel de grootste favoriet is bij veel Microblading en PMU artists.

 

 

De Ombre Powder en de Ombre Combo techniek kunnen op diverse manieren worden gedaan:

 

MANUELE TECHNIEK
————————————————

 De manuele techniek is de perfecte techniek voor iedereen die wilt gaan starten in de wereld van semipermanente make-up & microblading! Het is veelvuldig gebleken dat onze studenten na het volgen van deze 4-daagse basisopleiding al snel zelfstandig in hun salon aan de slag gaan en veel tevreden klantesj hebben!  Dit omdat de door Akira ontwikkelde manuele techniek eenvoudiger is aan te leren voor nieuwkomers en beginners!!! De kleurhechting van deze techniek is groot en de behandelduur is korter dan machinale techniek.

 

 MACHINE TECHNIEK
—————————————————
Perfecte techniek voor (ervaren) Brow Artist die graag de beste en meest verfijnde technieken wilt kunnen beheersen of regelmatig ‘cover-ups’ doen.
Zo “eenvoudig” als het er vaak uitziet, zo “specifiek” is de techniek en dient dus uiterst soepel & precies beheerst te worden om op de juiste manier “pixels” te kunnen maken. 

Een goed begrip van diverse naaldconfiguraties, naaldlengtes, machine instellingen, speed en handbeweging maken de techniek moeilijker aan te leren, echter als je eenmaal deze techniek beheerst kan je tot op de mm percies werken en is  “the sky the limit”.

 

In deze basis opleiding leer je de manuele technieken voor : de Ombre Powder Brows + De Ombre Combo Brows : waar microblading haartjes samenstellen met het powder effect!!

 

INHOUD  

We introduceren je in de wereld van semi permanente make-up en beginnen bij het begin zoals alle kennis over de huid, diverse huidtypen en kleuren, het vak SPMU / “pigmenteren”. 

Uiteraard is er heel veel aandacht voor brow-mapping & -shaping zodat je op de een stapsgewijze manier voor elk gelaat een symmetrische en mooie wenkbrauw vorm kunt creëren. Je leert alles over pigmenten & kleurenleer behorende deze techniek om mooie(!) geheelde resultaten te behalen, hoe je een mooi “ombre” effect van licht naar donker opbouwt in laagjes, hoe je deze blend en gelijkmatig laat overlopen. 

Tot slot leer je hoe je op een professionele manier een cliënten consultatie kunt houden, wat correcte voorzorg & nazorg adviezen zijn en leer je werken volgens alle wettelijke hygiëne regels. Je gaat tijdens je live-practise op je model een volledige behandeling uit voeren aan de hand van ons unieke step-by-step systeem om zo gestructureerd en overzichtelijk te werk gaan.

 

Bonus: handige tips & tricks m.b.t. marketing, mooie(!) voor en na foto’s, en trouble-shooting van meest gemaakte fouten

 

VOOROPLEIDING  

Deze intensieve 3+1 daagse basisopleiding is speciaal opgezet voor beginners, je kan deelnemen zonder enige ervaring in permanente make-up of microblading.

 

 

JE KRIJGT

N

DAY 1 Theory + Techniek 1

N

DAY 2 Techniek 2 + DEMO WORK

N

DAY 3 Working on MODELS

N

DAY 4 TOUCH UP TREATMENT

N

Luxe starterkit incl. pigmenten

N

Werkboek

N

Certificaat van Deelname

N

E-Learning 3 Maanden

N

WhatsApp Support Unlimited

1-op-1 direct contact met je master

AFTER SERVICE

We willen we benadrukken dat het heel belangrijk is om veel te oefenen om de handbewegingen en algehele techniek uiterst soepel & precies te leren beheersen en om op de juiste manier de “pixels” te kunnen maken. Ombre Academy biedt daarom een zeer unieke en individuele after service waarbij je toegang krijgt tot ons nieuwe e-learning platvorm, met direct 1-op-1 contact hebt met je master en waar je veel unieke video materialen kunt nakijken. Tevens kan je ervoor kiezen om extra opdrachten uit te voeren om daarmee je skills bij elke stap te laten groeien en perfectioneren!

Starterskit

N

Microblading Tools

N

Ombre Powder Brows kits

N

Pigmenten

N

Golden Ratio Divider

N

Brow Calliper

N

Pincet, Brow-razors, Brow-schaartje

N

Brow Stencils

N

Pre-draw Potloden, Surgical skin markers,- Aftercarebalm

N

Werkboek

N

E-Learning 3 Maanden

N

WhatsApp Support Unlimited

N

INHOUD

Inhoud van deze luxe starterkit bevat voldoende om ruim 10  behandelingen mee uit te voeren en kan je dus snel starten met je nieuwe carrière en je investering terug gaan verdienen!!

PLANNING OPLEIDINGEN

OMBRE POWDER & OMBRE COMBO
BASIS OPLEDING
5

15/16/17 Februari 2020

___

Contact OMBRE ACADEMY

ALGEMENE VOORWAARDEN

10 + 7 =

Adres

Kroonwinningstraat 57A
3500 Hasselt Belgium
+32 11 19 4664

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 10am – 6pm
Weekenden: 10am – 6pm
Behandelingen: Alleen op afspraak 
Opleidingsdagen : 9:00 – 6pm 

BEHANDELINGEN

OMBRE BROWS®

WEBSHOP

OMBRE BEAUTY®