OMBRE POWDER BROWS

PLANNING  |  NAAR E-LEARNING [coming soon]

DE OPLEIDING


De microblading behandeling van wenkbrauwen is hot and here to stay…..Het woord ”Microblading” staat in de top 5 van meest gegooglede en ge-hashtagde woorden en is momenteel de meest populaire (en rendabele) behandelingen in de wereld van beauty!

Het begon met de microblading hairstroke techniek. Een revolutionaire nieuwe techniek in de wereld van semipermanente make-up die het effect van haartjes kan nabootsen en ongekend natuurlijk resultaten liet zien!
Maar…doordat het zo’n delicate techniek is, zien we nu dat deze techniek minder geschikt is voor vettere huidtypes, en/of huiden met een grovere porie structuur.

Daarbij geven de resultaten van deze haartjes techniek een ‘opengewerkt’ effect (dus we kleuren niet de volledige huid) en veel cliënten vinden dat het geheelde resultaat nog te veel open plekjes laat zien, en eigenlijk té naturel is. Daarbij is het zo dat als een klant maar weinig eigen haartjes heeft, deze techniek er ‘streperig’ kan uitzien!!

Er was behoefte aan een stijl die een meer ‘gevuld’ en strakker gemodelleerd resultaat kon geven, zonder ‘streepjes’. Het moest een meer poederachtig effect geven, waarbij de natuurlijke look wel behouden moest blijven: geen donkere ‘blokken’ en geen ‘angry-bird’ effect!

OMBRE POWDER BROWS

STUDENTS

PRESENTING OMBRE BROWS

BELGRADE, SERBIA

OMBRE POWDER BROWS

SHANTUDENTS

PRESENTING OMBRE BROWS

HANOI, VIETNAM

PRESENTING OMBRE BROWS

DUBAI, UAE

De look van Ombre Powder Brows voorziet in al deze wensen en dit maakt dat deze techniek tegenwoordig immens populair is. De ‘ombré-touch’ aan deze techniek maakt dat we spelen met de opbouw van de schaduw en we een verloop creëren van donker naar licht welke het natuurlijke 3D effect geeft.

Tot ongeveer 2 jaar geleden was het niet mogelijk om het ombre poeder effect ZONDER tattoo / PMU machine te creëren. Akira Nitsche is een van de eerste pioniers geweest in dit gebied, en zij heeft een unieke, volledige handmatige techniek voor het Ombre poeder effect weten te creëren: de Pixel-Technique®

Pixel-Technique®

Deze techniek is ontwikkeld door AKIRA NITSCHE

Techniek bestaat uit het creëren van minuscule ‘puntjes’ of PIXELS in de huid, die in een speciaal verloop worden geplaatst zodat er een 3D schaduw / poeder effect ontstaat.

Met deze Pixel-Technique® kan elke huid(!) succesvol behandeld worden, zonder machine, maar enkel met het gebruik van manuele tools (net zoals bij microblading hairstrokes).

Ombre Academy presenteert dan ook met trots haar unieke basis opleiding voor deze microblading opleiding voor Ombre Powder Brows.

Je kan aan deze 2-daagse basis cursus deelnemen zonder enige ervaring in brows, permanente make-up of microblading.

Master Akira zal je met veel plezier alles uitleggen over haar unieke manuele Pixel-Technique® waarmee je het mooie
Ombré Poeder Effect kan creëren! 

Enkele onderwerpen die uitgebreid aan bod komen zijn: huid en huidtypen, opbouw van de OMBRE POWDER Brow, 3D schaduw-effecten, werkwijze, kleurenleer, hygiëne regels, voor- en nazorg instructies en trouble-shooting van meest gemaakte fouten.

Het Programma

Het opleidingsprogramma is zodanig samengesteld dat je in een effectief step-by-step leersystem de techniek goed en gestructureerd aanleert.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige lesmaterialen, duidelijke videomaterialen en is de training super interactief! De combinatie van theorie, video-demo’s, oefeningen op latex (nep-huid) maakt dat je heel goed begrijpt waar het bij deze techniek om gaat. Hiermee word je dus perfect voorbereid op de 2e dag waarbij je je eerste set Ombre Brows op je live model gaat zetten – samen met Master Akira.

Na deze 2 super-intensieve dagen ben je dus klaargestoomd voor de echte praktijk.

PRIJZEN

De opleiding prijzen zijn excl. BTW

N

2 DAAGSE GROEPSOPLEIDING

€ 1.950,00

N

2 DAAGSE PRIVE OPLEIDING

€ 2.450,00

N

VOORSCHOT

€ 950,00

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF

Starterskit

15 Microblading DELUX KITS

WHATSAPP Support Group

Certificaat van Deelname

E-Learning

PLANNING OPLEIDINGEN

ANTWERPEN, BE

20|21 FEBRUARI

      HASSELT, BE

14|15 APRIL

Contact OA

 Schrijf ons voor meer informatie

2 + 12 =

Adres

Markt 21

6211 CJ Maastricht 

The Netherlands 

Contact 

‭info@ombre-academy.com

info@ombre-brows.com

info@fillerswithoutneedles.be

OPLEIDINGEN

09:30 – 18:00 ‬

Meer Info : 

+31 6 14 38 96 29