OMBRE POWDER BROWS PMU
MACHINE CONVERSION TRAINING

Permanente make-up (PMU) is momenteel een van de meest uitgevoerde behandelingen in de beauty branche, en het is daarom niet vreemd dat steeds meer beauty professionals alsook totale nieuwkomers met deze technieken willen starten.
 
PMU kan toegepast worden voor wenkbrauwen, lippen, ogen, littekens, sproetjes en tepelhoven.
 
De behandelingen voor wenkbrauwen staan momenteel op nummer 1 met de nieuwste techniek: Ombre Powder Brows als ultieme favoriet!! De techniek is enorm populair doordat deze enorm veelzijdig is en mooi genezen resultaten geeft op álle huidtypen & -kleuren.

Met het Ombre Powder effect geef je een soort ‘make-up look’ en hierdoor meer accent aan wenkbrauwen. Met de techniek kan de natuurlijke vorm mooier worden geaccentueerd, of indien nodig, kan er een nieuwe en mooiere wenkbrauw vorm worden gecreëerd, die eventuele Asymmetrie corrigeert.
  
De veelzijdigheid van deze techniek is oneindig: je kan met OMBRE POWDER techniek oneindig variëren in de look die je voor je klant wilt creëren: donkere, strak afgelijnde “instagram” brows, of juist een heel natuurlijk effect, dat de look van een soft poeder effect geeft … alles is mogelijk!

DE OPLEIDING

PMU kan zowel manueel als met een machine toegepast worden voor o.a. wenkbrauwen, lippen, ogen, littekens, sproetjes en tepelhoven. De benaming van de verschillende technieken lopen vaak door elkaar, terwijl alle technieken uiteindelijk vallen onder de tak SPMU!

Echter op sociale media en in de algemene branche wordt er meestal verwezen naar ‘Microblading’ of ‘Microshading’ als het manuele technieken betreft en vallen de machine technieken onder de noemer SPMU, PMU of Micropigmentatie.

DE MACHINE TECHNIEK

 De machine techniek is de perfecte techniek voor de Brow Artist die graag de beste en meest verfijnde technieken wilt kunnen beheersen. Zo “eenvoudig” als het er vaak uitziet, zo “specifiek” is de techniek. Een goed begrip van diverse naald-configuraties, naald-lengtes, machine instellingen, handbewegingen, stretch-technieken is essentieel om de ultra verfijnde en poederachtige resultaten te kunnen creëren.

In deze opleiding is ruim 15 jaar aan kennis en ervaring gebundeld met als doel je optimaal voor te bereiden en klaar te maken om actief te starten in de wereld van beauty, brows en PMU.

VOOROPLEIDING

Deze intensieve 2+1 daagse conversie training is speciaal opgezet artists die al Microblading, Ombre Brows of andere permanente maken up cursus hebben gevolgd en min. enige ervaring hebben in  permanente make-up of Microblading. Het is geen basis opleiding. 

Alle details over de dagindelingen en instructies m.b.t. je model ontvang je na inschrijving per mail.

INHOUD TRAINING

N

Essential Basics: alle theorie over de essentiële basisvoorwaarden voor de machine PMU techniek

N

Uniek persoonlijk werkboek van deze opleiding dat je te allen tijde kunt blijven gebruiken als waardevol naslagwerk.

N

Pigmentology (pigmentleer) duidelijke kleurenleer alsmede eigenschappen leer van diverse typen tattoo en pmu pigmenten

N

Introductie gebruik PMU machine: o.a. naalden, handbewegingen, stretch technieken

N

Creatie OMBRE POWDER BROWS aan de hand van Ombre Beauty Step-by-step werkprogramma dat zorgt dat je uiterst gestructureerd, verfijnd en veilig werkt.

N

OMBRE POWDER effect creëren op kunsthuid (latex) om je voor te bereiden op de pratijkdag

N

Introductie gebruik PMU machine: o.a. naalden, handbewegingen, stretch technieken

N

trouble-shooting van meest gemaakte (beginners) foutjes

N

OMBRE POWDER effect creëren op kunsthuid (latex) om je voor te bereiden op de pratijkdag

N

LIVE werken, samen met je trainer op je model om alle theorie en oefeningen op latex in de praktijk te brengen

N

LIVE werken, samen met je master trainer op je model om alle theorie en oefeningen op latex in de praktijk te brengen

Bonus:
Extra handige tips & tricks m.b.t. marketing, mooie(!) voor en na foto’s, en trouble-shooting van meest gemaakte fouten. 

JE KRIJGT

N

DAY 1 Theory + Practise Machine Techniek

N

DAY 2 Working on Model

N

DAY 3 TOUCH UP TREATMENT

N

OMBRE BEAUTY® PMU Machine

N

Luxe starterkit incl. pigmenten

N

Certificaat van Deelname

N

Werkboek

N

E-Learning 3 Maanden

N

WhatsApp Support Unlimited

1-op-1 direct contact met je master

LIVE PRACTISE OP MODELLEN

Na intensieve training op kunsthuid (latex) en het zien van een gedetailleerde live demo,  zal je op de derde dag zelf kennismaken met het werken op echte huid. Alleen zo maak je kennis met dit beroep en ben je optimaal voorbereid op de praktijk zodat je na deze opleiding direct kunt starten en doorgroeien in je vaardigheden. Voor de praktijklessen (lesdag 3+4) indien je zelf een geschikt model mee te nemen (vraag per mail de lijst met “contra-indicaties” om een geschikt model mee te nemen). Het model dient de hele dag beschikbaar te zijn.

LUNCH

Alle trainingsdagen is er een verse lunch (sandwiches, salades, cakes thee, koffie enz.). Als je vegetarisch bent, een voedselallergie hebt, of andere bijzonderheden laat het ons dan voor aanvang van de cursus weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

OMBRE POWDER BROWS
MACHINE CONVERSION
5

2020

5

€ 2.000,00

excl BTW

Contact OMBRE ACADEMY

ALGEMENE VOORWAARDEN

11 + 15 =

Adres

Kroonwinningstraat 57A
3500 Hasselt Belgium
+32 11 19 4664

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 10am – 6pm
Weekenden: 10am – 6pm
Behandelingen: Alleen op afspraak 
Opleidingsdagen : 9:00 – 6pm 

BEHANDELINGEN

OMBRE BROWS®

WEBSHOP

OMBRE BEAUTY®