OMBRE POWDER BROWS

MACHINE CONVERSION TRAINING

Master Akira Nitsche

2 + 1 DAYS

max. 4 Studenten

j

incl. Machine

FAQ

5

€ 2.000,00 excl. BTW

OMBRE POWDER BROWS
MACHINE CONVERSION TRAINING

Ombre Powder Brows is een van de nieuwste technieken in de wereld van permanente make-up. De techniek is momenteel enorm populair doordat de techniek enorm veelzijdig is en mooi genezen resultaten geeft op álle huidtypen & -kleuren.

Met het Ombre Powder effect geef je een soort ‘make-up look’ en hierdoor meer accent aan wenkbrauwen. Met de techniek kan de natuurlijke vorm mooier worden geaccentueerd, of indien nodig, kan er een nieuwe en mooiere wenkbrauw vorm worden gecreëerd, die eventuele Asymmetrie corrigeert. 

De veelzijdigheid van deze techniek is oneindig: je kan met OMBRE POWDER techniek oneindig variëren in de look die je voor je klant wilt creëren: donkere, strak afgelijnde “instagram” brows, of juist een iets meer natuurlijke effect, minder strak afgelijnd maar mooi gevuld en poederachtig… alles is mogelijk!

THE TRAINING

 

Na lang wachten bieden we eindelijk veelgevraagde MACHINE CONVERSION TRAINING.

Speciaal ontworpen voor artists die al manueel werken (microblading en/of microshading) en die graag de machinale techniek aan hun skills willen toevoegen!!!

In deze advanced 2 daagse-training leer je met de pmu machine de Ombré powder brows te creëren, variërend in looks, van zachte poederachtige schaduw tot de populaire intense powder “make-up look” met outline effect!!

To all my Students: die al met mij manuele technieken werken een speciale STUDENTEN PRIJS! 

Opleiding is inclusief starterskit met pigmenten én…….de elegante “OMBRE BEAUTY” PMU Machine.

De opleiding is de perfecte techniek voor de Brow Artist die graag de beste en meest verfijnde technieken wilt kunnen beheersen. Zo “eenvoudig” als het er vaak uitziet, zo “specifiek” is de techniek. Een goed begrip van diverse naaldconfiguraties, naaldlengtes, machine instellingen, speed en gebruik van juiste type pigmenten = essentieel om de ultra verfijnde en poederachtige resultaten te kunnen creëren. Tijdens deze intensieve basisopleiding leer je alle essentiële basiskennis en vaardigheden om te starten met de techniek.

 

INHOUD 

Je zal in deze opleiding alles leren vanaf het begin. We introduceren je in de wereld van semi permanente make-up en beginnen bij het begin zoals alle kennis over de huid, diverse huidtypen en kleuren, het vak SPMU / “pigmenteren”.

Uiteraard is er heel veel aandacht voor brow-mapping & -shaping zodat je op de een stapsgewijze manier voor elk gelaat een symmetrische en mooie wenkbrauw vorm kunt creëren. Je leert alles over pigmenten & kleurenleer behorende deze techniek om mooie(!) geheelde resultaten te behalen, hoe je een mooi “ombre” effect van licht naar donker opbouwt in laagjes, hoe je deze blend en gelijkmatig laat overlopen.

Tot slot leer je hoe je op een professionele manier een cliënten consultatie kunt houden, wat correcte voorzorg & nazorg adviezen zijn en leer je werken volgens alle wettelijke hygiëne regels. Je gaat tijdens je live-practise op je model een volledige behandeling uit voeren aan de hand van ons unieke step-by-step systeem om zo gestructureerd en overzichtelijk te werk gaan.

Bonus: handige tips & tricks m.b.t. marketing, mooie(!) voor en na foto’s, en trouble-shooting van meest gemaakte fouten 

 

VOOROPLEIDING 

Deze intensieve 2+1 daagse conversie training is speciaal opgezet artists die al Microblading, Ombre Brows of andere permanente maken up cursus hebben gevolgd en min. enige ervaring hebben in  permanente make-up of Microblading. Het is geen basis opleiding. 

 

JE KRIJGT

N

DAY 1 Theory + Practise Machine Techniek

N

DAY 2 Working on Model

N

DAY 3 TOUCH UP TREATMENT

N

OMBRE BEAUTY® PMU Machine

N

Luxe starterkit incl. pigmenten

N

Certificaat van Deelname

N

Werkboek

N

E-Learning 3 Maanden

N

WhatsApp Support Unlimited

1-op-1 direct contact met je master

AFTER SERVICE

We willen we benadrukken dat het heel belangrijk is om veel te oefenen om de handbewegingen en algehele techniek uiterst soepel & precies te leren beheersen en om op de juiste manier de “pixels” te kunnen maken. Ombre Academy biedt daarom een zeer unieke en individuele after service waarbij je toegang krijgt tot ons nieuwe e-learning platvorm, met direct 1-op-1 contact hebt met je master en waar je veel unieke video materialen kunt nakijken. Tevens kan je ervoor kiezen om extra opdrachten uit te voeren om daarmee je skills bij elke stap te laten groeien en perfectioneren!

Starterskit

N

OMBRE BEAUTY® PMU Machine

N

Diverse Naaldconfiguraties

N

Diverse Pigmenten

N

Werkboek

N

E-Learning 3 Maanden

N

WhatsApp Support Unlimited

N

INHOUD

Inhoud van deze luxe starterkit bevat voldoende om ruim 20  behandelingen mee uit te voeren en kan je dus snel starten met je nieuwe carrière en je investering terug gaan verdienen!!

PLANNING OPLEIDINGEN

24/25 NOVEMBER ’19

HASSELT, BE

5

2.000,00 €

excl. BTW

2/3 FEBRUARI 2020

HASSELT, BE

5

2.000,00 €

excl. BTW

Contact OMBRE ACADEMY

ALGEMENE VOORWAARDEN

6 + 9 =

Adres

Kroonwinningstraat 57A
3500 Hasselt Belgium
+32 11 19 4664

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 10am – 6pm
Weekenden: 10am – 6pm
Behandelingen: Alleen op afspraak 
Opleidingsdagen : 9:00 – 6pm 

BEHANDELINGEN

OMBRE BROWS®

WEBSHOP

OMBRE BEAUTY®