ALLROUND MICROLADING BOOTCAMP

3 MANUELE TECHNIEKEN

Master Akira Nitsche

3 + 1 DAYS

max. 4 Studenten

j

incl. Luxe Starterskit

FAQ

5

€ 2.950,00 excl. BTW

PLANNING OPLEIDINGEN

2020

coming soon

5

Wil je meer weten ?

___

ALLROUND MICROBLADING BOOTCAMP
3 MANUELE TECHNIEKEN

Mircoblading
Ombre Powder Brows  
Ombre Combo 

THE TRAINING

De microblading behandeling van wenkbrauwen is hot and here to stay…..Het woord ”Microblading” staat in de top 5 van meest gegoogelde en ge-hashtagde woorden en is momenteel de meest populaire (en rendabele) behandelingen in de wereld van beauty!

Tegenwoordig zijn er echter veel verschillende technieken, elke met andere effecten en resultaten.

De Microblading hairstroke techniek was tot voor kort de no.1 behandeling. Een revolutionaire techniek in de wereld van semipermanente make-up die ongekend natuurlijk resultaten liet zien! Maar doordat het een uiterst delicate techniek is, die een ‘opengewerkt’ effect geeft (dus we kleuren niet de volledige huid) vinden veel cliënten het resultaat té naturel. Daarbij zien we ook, dat vooral op vettere huidtypen, of grove poriestructuren de techniek na genezing van de huid niet de resultaten geeft die we graag zouden zien.

Dit zorgde ervoor dat de microblading Ombre/Powder Techniek nu een grote inhaalslag aan het maken is! Deze techniek geeft meer accent en kan de (nieuwe) wenkbrauwvorm net mooier en strakker aflijnen. Daarbij geeft deze techniek supermooie resultaten na genezing op élke huid!

Maar de perfectionist & pionier in Akira, wilde graag een techniek creëren die het beste van 2 werelden wist te combineren. Een middenweg tussen “opengewerkt” en “gevuld”.  Dit is uiteindelijk geluk met de Ombre Combo Techniek.

Met deze combo techniek kunnen we in sommige gevallen nóg mooiere resultaten behalen doordat het de 3D effect van de hairstrokes laat samensmelten met iets meer accent en opvulling van het poeder effect. En het mag duidelijk zijn dat de Ombre Combo™ techniek momenteel de grootste favoriet is bij veel Microblading en PMU artists.

Hoe geweldig zou het dus zijn dat je in 1 opleiding al bovenstaande technieken direct kunt leren – zodat je de weg naar allround Microblading artist direct voor je opent!

INHOUD 

Je zal in deze opleiding alles leren vanaf het begin. We introduceren je in de wereld van semi permanente make-up en beginnen bij het begin zoals alle kennis over de huid, diverse huidtypen en kleuren, het vak SPMU / “pigmenteren”.

Uiteraard is er heel veel aandacht voor brow-mapping & -shaping zodat je op de een stapsgewijze manier voor elk gelaat een symmetrische en mooie wenkbrauw vorm kunt creëren. Je leert alles over pigmenten & kleurenleer behorende deze techniek om mooie(!) geheelde resultaten te behalen, hoe je een mooi “ombre” effect van licht naar donker opbouwt in laagjes, hoe je deze blend en gelijkmatig laat overlopen.

Tot slot leer je hoe je op een professionele manier een cliënten consultatie kunt houden, wat correcte voorzorg & nazorg adviezen zijn en leer je werken volgens alle wettelijke hygiëne regels. Je gaat tijdens je live-practise op je model een volledige behandeling uit voeren aan de hand van ons unieke step-by-step systeem om zo gestructureerd en overzichtelijk te werk gaan.

Bonus: handige tips & tricks m.b.t. marketing, mooie(!) voor en na foto’s, en trouble-shooting van meest gemaakte fouten

VOOROPLEIDING 

Deze intensieve 3+1 daagse basisopleiding is speciaal opgezet voor beginners, je kan deelnemen zonderenige ervaring in permanente make-up of microblading.

JE KRIJGT

N

DAY 1 Theory + Techniek 1

N

DAY 2 Theory + Techniek 2 / 3

N

DAY 3 Working on MODELS

N

DAY 4 TOUCH UP TREATMENT

N

Luxe starterkit incl. pigmenten

N

Werkboek

N

Certificaat van Deelname

N

E-Learning 3 Maanden

N

WhatsApp Support Unlimited

1-op-1 direct contact met je master

AFTER SERVICE

We willen we benadrukken dat het heel belangrijk is om veel te oefenen om de handbewegingen en algehele techniek uiterst soepel & precies te leren beheersen en om op de juiste manier de “pixels” te kunnen maken. Ombre Academy biedt daarom een zeer unieke en individuele after service waarbij je toegang krijgt tot ons nieuwe e-learning platvorm, met direct 1-op-1 contact hebt met je master en waar je veel unieke video materialen kunt nakijken. Tevens kan je ervoor kiezen om extra opdrachten uit te voeren om daarmee je skills bij elke stap te laten groeien en perfectioneren!

Starterskit

N

Microblading Tools

N

Ombre Powder Brows kits

N

Pigmenten

N

Golden Ratio Divider

N

Brow Calliper

N

Pincet, Brow-razors, Brow-schaartje

N

Brow Stencils

N

Pre-draw Potloden, Surgical skin markers,- Aftercarebalm

N

Werkboek

N

E-Learning 3 Maanden

N

WhatsApp Support Unlimited

N

INHOUD

Inhoud van deze luxe starterkit bevat voldoende om ruim 20  behandelingen mee uit te voeren en kan je dus snel starten met je nieuwe carrière en je investering terug gaan verdienen!!

Contact OMBRE ACADEMY

ALGEMENE VOORWAARDEN

13 + 11 =

Adres

Kroonwinningstraat 57A
3500 Hasselt Belgium
+32 11 19 4664

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 10am – 6pm
Weekenden: 10am – 6pm
Behandelingen: Alleen op afspraak 
Opleidingsdagen : 9:00 – 6pm 

BEHANDELINGEN

OMBRE BROWS®

WEBSHOP

OMBRE BEAUTY®