ALLROUND MICROBLADING BOOTCAMP

PLANNING  |  NAAR E-LEARNING [coming soon]

DE OPLEIDING


De microblading behandeling van wenkbrauwen is hot and here to stay…..Het woord ”Microblading” staat in de top 5 van meest gegoogelde en ge-hashtagde woorden en is momenteel de meest populaire (en rendabele) behandelingen in de wereld van beauty!

Tegenwoordig zijn er echter veel verschillende technieken, elke met andere effecten en resultaten.

De microblading hairstroke techniek was tot voor kort de no.1 behandeling. Een revolutionaire techniek in de wereld van semipermanente make-up die ongekend natuurlijk resultaten liet zien!
Maar doordat het een uiterst delicate techniek is, die een ‘opengewerkt’ effect geeft (dus we kleuren niet de volledige huid) vinden veel cliënten het resultaat té naturel. Daarbij zien we ook, dat vooral op vettere huidtypen, of grove poriestructuren de techniek na genezing van de huid niet de resultaten geeft die we graag zouden zien.

Dit zorgde ervoor dat de microblading Ombre/Powder Techniek nu een grote inhaalslag aan het maken is! Deze techniek geeft meer accent en kan de (nieuwe) wenkbrauwvorm net mooier en strakker aflijnen. Daarbij geeft deze techniek supermooie resultaten na genezing op élke huid!

 

Maar de perfectionist & pionier in Akira, wilde graag een techniek creëren die het beste van 2 werelden wist te combineren. Een middenweg tussen “opengewerkt” en “gevuld”.  Dit is uiteindelijk geluk met de Ombre Combo Techniek.

Met deze combo techniek kunnen we in sommige gevallen nóg mooiere resultaten behalen doordat het de 3D effect van de hairstrokes laat samensmelten met iets meer accent en opvulling van het poeder effect.

En het mag duidelijk zijn dat de Ombre Combo™ techniek momenteel de grootste favoriet is bij veel microblading en PMU artists.

Hoe geweldig zou het dus zijn dat je in 1 opleiding al bovenstaande technieken direct kunt leren – zodat je weg naar allround microblading artist direct voor je opent!

by AKIRA NITSCHE

STUDENTS

Met veel trots introduceert Ombre Academy® de geheel nieuwe 3-daagse opleiding:

ALLROUND MICROBLADING BOOTCAMP

Deze opleiding is ontwikkeld door AKIRA NITSCHE

OMBRE POWDER BROWS 

Deze techniek PIXEL TECHNIQUE ® omvat het creëren van minuscule ‘puntjes’ in de huid, die in een speciaal verloop worden geplaatst zodat er een 3D schaduw / poeder effect ontstaat.

MICROBLADING [HAIRSTROKES]

Deze techniek omvat het creëren van minuscule krasjes in de huid die, indien correct geplaatst, eruitzien alsof het echte haartjes (hairstrokes) zijn.

OMBRE COMBO 

Bij deze techniek combineer je de hairstrokes met het Ombre Powder effect, op een zodanige manier dat ze volledige in elkaar overlopen en samensmelten. Het resultaat: een ultra realistische look

Je kan aan deze 3-daagse Bootcamp deelnemen zonder enige ervaring in brows, permanente make-up of microblading!

Enkele onderwerpen die in deze opleiding uitgebreid aan bod zullen komen zijn: de huid en diverse huidtypen, hairstroke patronen, creëren van ‘crispy strokes’, opbouw Ombre Brow, werken met de pixel techniek, opbouw combo techniek, poeder/pixel blending, stapsgewijze werkwijze, kleurenleer, (wettelijke) hygiëne regels, voor- en nazorg instructies voor perfecte geheelde resultaten te krijgen.

Het Programma

Het opleidingsprogramma is zodanig samengesteld dat je in een effectief step-by-step leersystem alle technieken goed en gestructureerd aanleert.

De eerste 2 dagen bestaan uit theorie, afgewisseld met oefeningen op latex (nep-huid) en video-demo’s. Hiermee word je dus perfect voorbereid op de 3e dag waarbij je op je 2 modellen gaat werken – samen met Master Akira.
Na deze 3 super-intensieve dagen ben je dus klaargestoomd voor de echte praktijk.

Neem voor het volledige gedetailleerde lesprogramma en/of voor inschrijving contact met ons op.

PRIJZEN

De opleiding prijzen zijn excl. BTW

N

3 DAAGSE GROEPSOPLEIDING

€ 2.950,00

N

3 DAAGSE PRIVE OPLEIDING

€ 3.950,00

N

VOORSCHOT

€ 1.450,00

ALLROUND BOOTCAMP

JOIN OUR TEAM

OMBRE ACADEMY

PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF

Starterskit

20 Microblading DELUX KITS

WHATSAPP Support Group

Certificaat van Deelname

E-Learning

PLANNING OPLEIDINGEN

ANTWERPEN, BE

9|10|11 FEBRUARI

      HASSELT, BE

18|19|20 MEI

No event found!

Contact OA

 Schrijf ons voor meer informatie

11 + 6 =

Adres

Markt 21

6211 CJ Maastricht 

The Netherlands 

Contact 

‭info@ombre-academy.com

info@ombre-brows.com

info@fillerswithoutneedles.be

OPLEIDINGEN

09:30 – 18:00 ‬

Meer Info : 

+31 6 14 38 96 29